Litozin Ultra N120 Vaata täismõõdus

Litozin Ultra N120

65,98 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

LITOZIN ULTRA on uuendatud innovatiivne toode liigestele, mida tänu headele uurimistulemustele soovitatakse teadlaste poolt üle maailma. Uus ja parandatud koostis. Nüüd ainult 3 kapslit päevas.
Litozin Strong toimeained aitavad hoida liigeste tervist ja liikuvust, aitavad kaasa luude ja kõhrede normaalsele talitlusele, aitavad kaasa normaalsele kollageeni moodustumisele.

LITOZIN ULTRA põhineb hoolikalt valitud ja parima kvaliteediga kibuvitsamarjadel, mis on läbinud õrna kuivatusprotsessi ja mille valmistamisel on kasutatud uut unikaalset tootmisprotsessi. 
Meie väärtusahel kindlustab marjade kõrgekvaliteedilise ja õrna käitlemise. Kõik tootmisprotsessi astmed alates marjade korjamisest, kuivatamisest kuni jahvatamiseni on nüüd uuendatud.

Rohkem infot

Tänu teaduslikule läbimurdele õnnestus meil identifitseerida ja arendada uus naturaalne toode, mis sisaldab optimaalse efekti saavutamiseks rikkalikult Rosenoide. 
Sel põhjusel on LITOZIN ULTRAainuke toode turul, mis sisaldab unikaalset kõrgekvaliteedilist Rosenoid-kompleksi. Rosenoidid® kaitsvate, antioksüdatiivse toimega, kõhrede funktsiooniks.

Rosenoid-kompleks on kombinatsioon aktiivsetest ainetest nagu galaktolipiidid, triterpeenhape, C- vitamiin, flavonoidid ja karotenoidid, mille toimed on omavahel tihedalt seotud. Nende erinevate toimete koostöö avaldabki kasulikku mõju liigestele. Need ained üksikult ei anna sama efekti. Ainult LITOZIN sisaldab Rosenoide.



Kasutamine: 
alates 11.ndast eluaastast 3 kapslit päevas, mis võib sisse võtta ühe korraga. Neelake veega või avage kapsel ja puistage pulber jahedale toidule. Soovitatav võtta koos toiduga. Ärge kasutage samaaegselt kuuma toiduga, sest kuumus inaktiveerib toimeaine.

Sisaldus päevase annuse kohta
Sisaldus 3 kapslis: kibuvitsa marjade pulber 2250 mg, Vitamiin C 80 mg (100 % päevasest võrdluskogusest täiskasvanule).

Koostisosade loetelu (allergiat või talumatust põhjustav koostisosa või abiaine märgitud TRÜKITÄHTEDES)
Koostisosad: kibuvitsa marjade pulber, millest 4% Rosenoidide kompleks (naatrium-L-askorbaat, flavonoidid, karotenoidid, triterpeenhape, galaktolipiidid),zelatiin.

Tootja: Taani