Minacid Kõrvetiste Tbl N24 Vaata täismõõdus

Minacid Kõrvetiste Tbl N24

15,56 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

 Looduslikke koostisosi sisaldav preparaat, mis vähendab mao liigset happesust ning sellest tingitud ebamugavustunnet. Lithothaminum-vetikas, valge savi ja kartulimehu vähendavad liighappesust ja haput maitset suus. Altee ekstrakt, valge savi ja kartulimehu moodustavad mao seintele kaitsva kihi. Algiinhape tekitab geelisarnase kaitsekorgi, et maohape ei pääseks söögitorusse.

Koostisosad: kartulimehu 227 mg/tbl., Lithothaminum calcareum vetikas 164 mg/tbl., altee (Althea officinalis) 126 mg/tbl., raudrohi (Achillea millefolium)126 mg/tbl.,puhastatud valge savi 111 mg/tbl.,algiinhape pruunvetikast (Phaeophycea) 66 mg/tbl.,lagritsajuure ekstrakt 63 mg/tbl., maltodekstriin, paakumisvastased ained :taimsed rasvad,E470b ja E551,stabilisaatorid mikrokristalne tselluloos glaseerained, talk

Rohkem infot

Kasutamine: Vastavalt vajadusele neelata 1 tablett koos suure klaasi veega või toiduga koos. Kuni 6 tabletti päevas vastavalt vajadusele.Päevast annust mitte ületada. Ilma arsti soovituseta mitte kasutada järjest rohem kui 6 nädalat.Raseduse ja rinnaga toitmise ajal mitte kasutada.Toidulisand ei asenda mitmekesist toitumist. Samaagselt ravimitega mitte kasutada.

 

Tootja:Belgia