Kromisan Tab N120 Vaata täismõõdus

Kromisan Tab N120

16,17 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Kroom on oluline mineraalaaine suhkrute ainevahetusele ja energia tootmisele organismis. Kroom aitab hoida normaalset vere glükoosi taset. Kromisan`is on kroom hästi imenduva kroompikolinaadina. Kroomi defitsiidist tulenevad probleemid ja riskirühmad: Kolesterooli taseme tõus, Veresuhkru taseme tõus, Südamehaigused, Diabeet. Kroomidefitsiiti esineb siiski harva, kuna keha vajab seda vaid väga väikeses koguses.

Riskirühmad kroomi defitsiidi tekkeks: Rasedad, Vanurid, Rohkelt suhkrut tarbivad inimesed, Diabeetikud, Füüsiliselt aktiivsed inimesed


Koostisosad päevases annuses(1tbl.): paakumisvastane aine mikrokristalne tselluloos; maisitärklis; glaseeraine rasvhapete magneesiumsoolad; kroompikolinaat, milles kroomi 50 µg* * 125% päevasest võrdluskogusest. Annustamine: 1 tablett päevas.



Rohkem infot

Kroom on oluline mineraalaine, mis aitab hoida keha tervena ja funktsioneerimas optimaalselt. Kroomi tarbimine toidulisandina võib olla eriti kasulik nendele, kes soovivad säilitada tervislikku kehakaalu ja stabiliseerida veresuhkru taset.

 

Kroom aitab kehal tõhusamalt kasutada hormooni insuliini, mida toodab kõhunääre ja mille abil keha saab kasutada glükoosi energia saamiseks. Kroom aitab tõsta insuliini tundlikkust ja parandada glükoosi imendumist rakkudesse, vähendades seeläbi veresuhkru tõusu.

 

Lisaks võib kroom aidata vähendada soovi suhkrurikaste toitude järele, mis aitab vältida ülesöömist ja terviseprobleeme, nagu diabeet ja rasvumine. Kroom võib aidata ka kaotada keharasva ja suurendada lihasmassi, mis on eriti oluline fitness- ja tervisefanaatikutele.

 

Kroomi tarbimine toidulisandina on ohutu ja lihtne viis tagada selle olulise toitaine piisav tarbimine.