Glutamax Fresh Morning Tbl N10 Vaata täismõõdus

Glutamax Fresh Morning Tbl N10

9,83 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Glutatioon,vitamiinide kompleks

Rohkem infot



Glutamax Fresh Morning Tablets (N10) on Jaapani ettevõtte Glutamax toodetud toidulisand, mille eesmärk on aidata säilitada terveid füüsilisi ja vaimseid funktsioone. Toode on loodud pakkuma kehale optimaalset toitainete tasakaalu, pöörates erilist tähelepanu glutamiinhappele. Glutamiinhape on aminohape, mis mängib olulist rolli paljudes keha protsessides, alates energia tootmisest ja neurotransmitterite tootmisest kuni metaboolsete funktsioonide (nt valkude ja glükoosi lagundamine) aitamiseni.

Glutamax Fresh Morning Tablets (N10) sisaldab tasakaalustatud kombinatsioon paljudest vitamiinidest, mineraalidest ja aminohapetest, sealhulgas A-, B-12-, C- ja D-vitamiin, kaltsium, magneesium, tsink, raud ja vask ning asendamatud ja asendamatud aminohapped. See annab olulise tõuke sihipärasele toitumisele, mis aitab säilitada terve keha ja vaimu. Mitteasendamatute aminohapete lisamine aitab veelgi edendada rakkude tervist, aidates kaasa kudede paranemisele ja andes lihastele rohkem energiat sooritustegevuseks.

Lisaks sisaldab Glutamax Fresh Morning Tablets (N10) koostis antioksüdante, mis kaitseb vabade radikaalide eest, tugevdab immuunsüsteemi ja kaitseb põletike eest. Lisaboonusena sisaldavad tabletid ka looduslikke ürdiekstrakte, nagu sidrunmeliss ja palderjan, mis võimaldab kasutajatel kogeda paremat stressijuhtimist.

Kokkuvõttes on Glutamax Fresh Morning Tablets (N10) tõhus viis oma keha täiendamiseks. dieeti ja varustada oma keha optimaalse toitainete tasakaaluga, edendades tervet keha ja vaimu. Vitamiinide, mineraalide, aminohapete ja taimeekstraktide kombinatsioon võib aidata saavutada tipptulemusi ja omada vananemisvastast kasu, mis aitab säilitada üldist tervist.