Ferroforte B+c Mikstuur 500ml Vaata täismõõdus

Ferroforte B+c Mikstuur 500ml

21,71 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Looduslik raud, B1, B2, B6, B12-vit., foolhape

Rohkem infot



Ferroforte B+c Mikstuur 500ml on vedel rauapreparaat, mis on loodud rauapuuduse raviks. See on rauakontsentraat, mis sisaldab raudpürofosfaati, raudglükonaati, naatriumaskorbaati ja fumaarhapet. Rauaühendil on kõrge biosaadavus, mis tähendab, et see imendub organismis kergesti ja tõhusalt. Imendumise maksimeerimiseks soovitatakse seda võtta suu kaudu vastavalt juhistele koos söögi või suupistega.

Seda võib kasutada rauasisalduse tõstmiseks rauapuuduse aneemiaga patsientidel, mille põhjuseks võib olla ebapiisav raua tarbimine toiduga, malabsorptsiooni sündroom, krooniline verekaotus või rasedus. Lisaks võib see aidata vältida rauapuudust riskirühma kuuluvatel inimestel, nagu rasedad naised ja taimetoitlased.

Ferroforte B+c Mikstuur 500ml sisalduv raudpürofosfaat on teatud tüüpi raud, mis moodustab maohappega kokkupuutel raua-väävliühendi, mis suurendab selle imendumist organismis. Raudglükonaat seondub maos ka vesinikkloriidhappega, moodustades ioonse sideme, aidates seega suurendada raua biosaadavust. Naatriumaskorbaat (C-vitamiini vorm) sisaldub selles vedelas raualisandis, et parandada raua imendumist veelgi. Fumaarhape, orgaanilise happe tüüp, aitab hoida rauda biosaadaval kujul.

Õige annuse kasutamisel on raua ülekoormusest tingitud toksilisuse tõenäosus väike. Sellest hoolimata võib liiga palju raua võtmine toidulisandite kaudu põhjustada kõrvaltoimeid, seega pidage enne kasutamist nõu oma arsti või apteekriga.