BIOTIIN COLLAGEN SKIN BEAUTY N120 Vaata täismõõdus

BIOTIIN COLLAGEN SKIN BEAUTY N120

34,31 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

KOOSTIS: Päevane annus 3 tabletti sisaldab Kollageen (sigadelt) 2500 mg Hüaluroonhape 120 mg Biotiin 120 mcg (240%*) Tsink 5 mg (50%*) Vitamiin C 60 mg (75%*) *NRV-päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele.


KOLLAGEEN PINGULDAB NAHKA JA SILUB KORTSE Naha pingsust hoiab naha sidekoes leiduv kiuline tugivalk kollageen. Kollageen moodustab 80% naha kuivmassist. Juba alates 30. eluaastast hakkab naha kollageeni moodustumine vähenema. Selline kollageeni hulga vähenemine jätkub igal aastal 1–2% võrra. Pärast üleminekuaastaid kiirenevad nahas toimuvad muutused. Kollageeni vähenemine ilmneb näopiirkonnas naha lõtvumise, elastsuse vähenemise ja süvenevate kortsudena. 

Rohkem infot

Sigadelt pärinev Verisol®-kollageen pinguldab nahka ja tasandab kortse Biotiin Collagen Skin Beauty sisaldab Verisol®-kollageeni peptiide , mis on lõhustatud sigadelt pärinevast kollageenist. Kollageeni peptiidid imenduvad paremini kui kollageen. Kollageeni peptiidide nahka noorendav mõju põhineb asjaolul, et kollageeni peptiidid parandavad naha enda kollageeni ja elastiini moodustumist. Verisol®-kollageeni peptiidid imenduvad, jaotuvad ja akumuleeruvad nahas, kus nad stimuleerivad fibroblaste tootma kollageeni ja elastiini, parandavad naha tugevust, elastsust ja aitavad kaasa püsivale noorenenud nahale.

 

Hüaluroonhape, biotiin, tsink ja C-vitamiin Kollageeni mõju tõhustavad hüaluroonhape, vitamiinid ja tsink. Hüaluroonhape seob nahas vett ja parandab sellega naha niiskussisaldust. Biotiin ja tsink aitavad hoida nahka normaalses seisukorras ning C-vitamiin aitab kaasa naha kollageeni moodustumisele.

 

Laktoosi-, suhkruvaba. Ei sisalda piima-ega sojavalku, magusaineid, toiduvärve. Hüoluroonhape on mikroobide poolt toodetud. Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ning tervislikku eluviisi. ANNUSTAMINE Täiskasvanutele 3 tabletti päevas veega alla neelata