Evonia Kaunitele Juustele Kapslid N56 Vaata täismõõdus

Evonia Kaunitele Juustele Kapslid N56

32,83 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Koostisosad päevases annuses: Põldtudra seemneõli 300 mg Želatiin (kapsli koor) Sojaõli Linaseemneõli 150 mg Niiskusesäilitaja (kapsli koor) Lambaläätse seemneõli 100 mg L-metioniini Tsinkglükonaat, milles Tsinkki 7,5 mg (50%*) Para-aminobensoehapet 20 mg Nikotiinamiidi, milles Niastsiini18 mg (100%*) D-alfa-tokoferooli, milles E-vitamiini 10 mg (100%*) Letsitiini Raudfumaraati Kaltsiumpantotenaati, milles Pantoteenhapet 4 mg (67%*) Värvainet E172 (kapsli koor) Püridoksiinhüdrokloriidi, milles B6-vitamiini 2,2 mg (110%*) Tsüaankobalamiini,milles B12-vitamiini 3 mg (300%*) Tiamiinhüdrokloriidi, milles B1-vitamiini 1,4 mg (100%*) Riboflaviini, milles B2-vitamiini 1,6 mg (100%*) Kolekaltsiferooli, milles D3-vitamiini 10 mg (200%*) D-biotiini, milles Biotiini 60 mg (40%*)

Rohkem infot

 * % päevasest soovitatavast annusest

 

Miks kasutada? Evonia Kaunitele Juustele kapslid on suurepärane toode, mis aitab parandada juuste tervist ja ilu. Kapslid on spetsiaalselt loodud selleks, et tagada juuste kasvu, tugevust ja sära ning ennetada juuste väljalangemist. Kui soovite terveid, tugevaid ja kauneid juukseid, on Evonia Kaunitele Juustele kapslid ideaalne valik.

 

Kuidas kasutada? Evonia Kaunitele Juustele kapslite kasutamine on lihtne. Võtke üks kapsel päevas koos toiduga või vastavalt arsti või apteekri soovitustele. Kapsleid ei tohi närida ega purustada, neelake need tervelt alla. Jätkake kapslite võtmist regulaarselt, et saavutada parimad tulemused.

 

Eelised: Evonia Kaunitele Juustele kapslid pakuvad mitmeid eeliseid. Esiteks, need toetavad juuste kasvu ja aitavad kaasa tervislikule juuste struktuurile. Kapslid sisaldavad väärtuslikke toitaineid, mis aitavad tugevdada juukseid juurtest otsteni. Teiseks, kapslid aitavad vältida juuste väljalangemist ja muudavad juuksed tugevamaks ning vastupidavamaks. Kolmandaks, kapslid annavad juustele kauni sära ja elujõu. Kui soovite saavutada kaunid ja terved juuksed, on Evonia Kaunitele Juustele kapslid suurepärane abivahend.