GUM HAMBAPASTA PAROEX 0,06% ALOE VERA 75ML Vaata täismõõdus

GUM HAMBAPASTA PAROEX 0,06% ALOE VERA 75ML

13,27 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Hambapasta 0,06% kloorheksidiini ja 0,05% tsetüülpüridiinkloriidi (CPC), Aloe Vera, E-vitamiini ja D pantenooliga Gum Paroex Daily Prevention (igapäevane hambakatu ennetamine) on hambapasta, mis on välja töötatud professionaalseks hambakatu eemaldamiseks ja pikaajaliseks kaitseks igemeprobleemide vastu. See on ideaalne vahend igemete tundlikkuse esimeste märkidega võitlemiseks. Soovitatav ka ortodontiliste vahendite, implantaatide, proteeside ja muude ortopeediliste konstruktsioonide puhul.

Rohkem infot

Aktiivkoostisosad: Hambapasta koostisse kuulub täiustatud kahetoimeline hambakatu vastane süsteem, mis sisaldab järgmisi toimeaineid: Kloorheksidiindiglükonaat 0,06% - professionaalne vahend hambakatu eemaldamiseks ja igemete tervise taastamiseks. Laiatoimeline antiseptik, mis kõrvaldab ja ennetab pikaks ajaks hambakattu ja periodondi terviseprobleeme põhjustavate bakterite kasvu. CPC (tsetüülpüridiinkloriid) - mikroobidevastane aine, mis võimendab kloorheksidiini toimeid ja aitab bakterite poolt eritatavaid toksiine paremini neutraliseerida. E-vitamiin - antioksüdant, mis võitleb rakkude vananemise vastu ja hoiab igemeid tervetena. Aloe Vera - aitab ärritunud igemekudesid niisutada ja rahustada. Provitamiin B5 - aitab elustada teie igemeid elustada ning säilitada nende tugevust ja toonust. Fluoriid (950ppm) - tagab tugeva ja terve hambaemaili.

Gum Paroex Daily Prevention hambapasta ei sisalda anioonseid vahtu tekitavaid aineid (nagu nt naatriumlaurüülsulfaat), mis võivad ärritada igemeid, põhjustada suuõõne haavandeid või pärssida kloorheksidiini tõhusat toimet.

Kasutamine: Kandke hambapasta või geel Gum Paroex pehmele hambaharjale ja harjake hambaid iga toidukorra järel või vähemalt kaks korda päevas 3 minutit. Maksimaalse toime saavutamiseks soovitatakse kasutada koos Gum Paroexi suuloputusvee või pihustiga.

Tähelepanu! Ainult täiskasvanutele. Hoidke lastele kättesaamatus kohas. Välispidiseks kasutamiseks. Mitte alla neelata.

Päritoluriik: Hispaania

Maaletooja: Baltic Business Partners OÜ, Lodjapuu 10-1, 75326, Karla, Rae vald, Harjumaa