VÕRKSIDE (2.3CMX50CM) NR3 Vaata täismõõdus

VÕRKSIDE (2.3CMX50CM) NR3

2,82 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Kasutatakse haavade sidumiseks, haava katmiseks ja sideme fikseerimiseks.

Rohkem infot



Võrgusidemed, mida sageli nimetatakse toimseteks lipsudeks, on iga hästi valmistatud ülikonna olulised komponendid. Toimse lipsu klassikalises disainis on kasutatud õhukestest omavahel põimunud lõngadest kootud kalasabamustrit. Toimseid sidemeid on erineva jämedusega, kuid professionaalse väljanägemise huvides on standardsuuruses 2,3 cm × 50 cm toimseid sidemeid.

Neid sidemeid pole keeruline teha, kuid need nõuavad teatud oskusi ja oskusi. täpsus. Need sidemed on tavaliselt valmistatud villast või siidist ning need hõlmavad lamedate kangatükkide voltimist ja kudumist omavahel ühendatud aasade mustriks. Selle tulemuseks on vastupidav ja tugev kudumine, mis on kerge ja võimaldab hõlpsat sõlmida. Twilllipsudel on ka kaks väikest läbitõmmatavat aasat, mis asuvad lipsu tagaküljel ja mis tagavad kaela ümber sõlmimisel korraliku pinge.

Toimse lipsu mitmekülgsus teeb sellest ajatu klassika ja piiramatud valikuvõimalused mustrite ja värvide jaoks. Olenevalt olukorrast saab hästi kokku pandud välimuse täiendamiseks kasutada erinevaid toone ja stiile. Ükskõik, kas otsite midagi traditsioonilist või moodsamat, toimse lipsu leidub igaühe jaoks.